Työsuhdepyörä ridestä

Orbea -maantie- ja gravelpyörät

ORBEA TERRA H41 1X

2 799,00 
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 3 849,00 €.Nykyinen hinta on: 3 399,00 €.
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 4 169,00 €.Nykyinen hinta on: 3 328,00 €.
Ale!
4 499,00 4 799,00 

Ennen työsuhdepyörän tilaamista on sovittava edun käyttöönotosta työnantajasi kanssa. Vaikka työsuhdepyörä tuleekin täysin henkilökohtaiseen käyttöön, sen ostajana toimii aina joko työnantaja tai leasing-palvelu. Valtaosa osa työsuhdepyöristä hankitaan leasing-palvelua tarjoavien yritysten kautta.  Teemme yhteistyötä useimpien leasing-yhtiöiden kanssa, ja tarvittaessa voimme laskuttaa pyörät myös suoraan työnantajan nimiin.

Laskutusta varten tarvitsemme siis voimassa olevan sopimuksen joko työnantajaltasi tai leasing-yhtiöltä.

Toimimme yhteistyössä muun muassa seuraavien leasing-kumppaneiden kanssa:

GoByBike

FLEETBIKE

Etufillari

EpassiBIKE

3stepIT

Pyöräetu on henkilöstöetu, jonka avulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden hankkia uusi pyörä verovapaasti. Verovapaan edun suuruus on 1200€ vuodessa, eli 100€ kuukaudessa. Käytännössä työsuhdepyörä maksetaan siis vähentämällä sovittu kuukausierä omasta palkasta ennen tuloveroa. Osa työnantajista voi tarjota edun myös osittain tai kokonaan kuukausipalkan päälle, joten tarkemmat ehdot kannattaa aina tarkistaa omalta työnantajalta.

Työsuhdepyörän edullisuus syntyy siis siitä, että pyörän kuukausierä (yleensä n. 50€-100€) vähennetään omasta kuukausipalkasta ennen veroja. Pyöräedun hyödyntäminen laskee siis sovitun kuukausierän verran bruttopalkkaa, keventäen samalla tuloverotusta. Tilille kilahtava nettopalkka laihtuu siis huomattavasti vähemmän, kuin työsuhdepyörästä maksettava kuukausierä.